Diskuze

Kuchaři a číšníci nepracují v oboru, odradí je směny za málo peněz

Jen minimum absolventů středních škol zaměřených na hotelnictví a cestovní ruch z Plzeňského kraje odchází pracovat do oboru, který vystudovali. Podle zkušeností jich je pouze mezi 20 a 40 procenty, zbylí míří buď na vysoké školy, nebo pracovat v úplně odlišném odvětví.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Tato prace je narocna jak fyzicky, tak psychicky. Platy jsou mizerne jeste na cerno. A myslenky majitelu, ze si personal vydela na dyskach, bejvavalo...

0 0
možnosti
FM

Bavil jsem se s jedním majitelem restaurace na venkově (ale v turistické oblasti) a tvrdil mi, že kuchařovi dává dvojku denně. To mi nepřijde zas tak málo.

0 0
možnosti
RS

za kolik hodin? a jsou ty peníze vyplácené legálně nebo jako obvykle na černo?

2 0
možnosti
PN

Tak tomu říkám překvapení, že v restauracích se dělá na směny. Samozřejmě, problém s penězi je včetně placení části výplaty načerno. Dokud se restaurace budou tvářit, že polední menu za 70 Kč je ekonomicky udržitelná cena, ani větší mzdy mít nebudou.

1 0
možnosti
Foto

J43i32ř75í 33V24a14c76e47k

10. 5. 2017 10:00

A nemůže to být tím, že majitelé restauračních zařízení nejsou ochotni za odvedenou práci normálně zaplatit?

0 0
možnosti