Diskuze

Křimickému zelí dává už sto let chuť kvašení v modřínových kádích

Už sto let funguje nedaleko zámku v Křimicích u Plzně zelárna založená knížetem Lobkowiczem. Značka Křimické zelí přečkala první republiku, totalitu i znovuobnovenou demokracii. Firma ročně zpracuje na 130 vagonů vlastních i nakoupených hlávek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja myslim, ze prumyslove delane zeli vzdy za moc nestoji. Moc se v tom nevyznam, ale co jsem mel cest ochutnat, stalo to za prd. Letos jsem zkousel cervene a je to docela zajimava vec.

0 1
možnosti

Opravdu nechapu lidi, co tvrdi, ze krimicky je nejlepsi. Naposled jsem ho ochutnal na podzim u kamarada. Gumovej hnus co se dal sotva kousat a navic v nem byly ohromny kusy. Moc dobry je jiz zminene Bystrocicke a nejlepsi je v soudku ve sklepe.

0 1
možnosti

Jak kdy. Když si koupím nějaké zeli, tak každá šarže chutná jinak. Někdy je výborné a někdy jak zatuhlé ponožky. Bystročické jsem měl asi 5 x a jednou se mi stalo, že bylo nepoživatelné. Opravdu hnusná pachuť. U Křimického se mi tohle stalo také. Ne vždy se holt zadaří.

0 0
možnosti

J58a43n 11M27a19c97h72á14č

3. 4. 2017 21:22

To znám takovou říkanku-Zelí je kyselí,mrkev je sladká......dál nemůžu.

1 0
možnosti

zelý je kyselí

2 0
možnosti

Nejlepší zelí je Bystročické. Kdo můžete, určitě ochutnejte R^

0 0
možnosti

Nějak jste si to s tou totalitou a znovuobnovenou demokracií popletli ne?;-D

3 0
možnosti