Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Rakušané mají tatarku kyselejší, než je zvykem u nás, říká šéf firmy Spak

Bezmála 850 tun majonézy vyrobí každý rok před Vánoci firma Spak v Sušici na Klatovsku. Na vánoční majonézu a tatarku se spotřebuje 40 tun žloutků a 650 tun oleje. „Aktuálním trendem jsou však výrobky pro vegany,“ řekl v rozhovoru pro MF DNES ředitel Spak Foods Tomáš Froyda.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A66n84t33o22n45í89n 57S18c46h37i58n78d56l60e35r 8473857755349

výrobky Spak jsou ostudou ČR

+2/0
30.12.2016 11:55

J56a55n 95D13l69o37u36h21ý 8846970403300

A taky Rakušáci vyžadují kečup z rajčat. ..

+1/0
29.12.2016 21:19

R29o86m47a60n 67N69o66v73a70k 6389651472806

Cesi maji jine chute, staci jim z ropy vyrobena chemicka chut rajcat ;-D a za dvojnasobnou cenu orptoi rakouskymu kecupu

0/0
1.1.2017 8:49
Foto

M31i45r15o14s44l41a92v 59S78t20e64i40n73e48r 6238154683375

Velmi bych uvítal, kdyby na výrobcích stálo podrobně, co všechno v té majonéze nebo tatarce je. Já osobně to nekupuji, protože tam podezírám cukr. Ale i jiné přísady mohou způsobit komplikace, zejména různé konzervační složky.

Já osobně si tu majonézu udělám za pár minut, s použitím žloutků od volně chovaných slepic a řeckého olivového oleje. Trochu výraznější olivová chuť tomu vlastně dodá i autentickou chuť salátu.

Poctivě deklarovaná majonéza pohotová v ledničce by ovšem byla vždy dobrá složka třeba na chlebíčky nebo saláty.

0/0
29.12.2016 20:55

O31l97d76ř90i19c88h 85H63o18r30á38k 2534359191895

A kapra také smažíte na módním oliváči nebo ho máte dobrý bez olivové pachuti ve všem?

Pokud si ale chcete pochutnat, tak zkuste majonézy a saláty z dobrého konopného oleje, ta jemná oříšková vůně není tak agresivní jak olivová a jídlo spíše podkreslí než znásilní a prosadí svou chuť.

+1/0
30.12.2016 12:34

V97i34k95t42o60r 16Š87p74i88č54k48a 6348542974

Tak hlavně že to nešidí a neprodávají nám tu specifickou českou variantu "Za hodně pomeje z Porůří"

+1/−2
29.12.2016 20:32
Foto

T41o44m75á93š 46D55v57o93ř66á36k 3835753906156

Takže si to přeložíme.

Moc jim to nejde, tak najmou ředitele divadla, a budou dělat představení s kečupem?

+6/0
29.12.2016 20:10







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.