- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Taky mne to napadlo:
jestliže Halili má najednou prázdno a všem ostatním hosté přibyli nebo zůstali na stejném počtu,
nebude asi chyba v těch hostech
Milej Ramadáne to nebude o cigaretách, ale o kvalitě, která je zde mizerná...
Právě tohle řešení ani ryba ani rak by se mělo vymýtit.
Do pizzerie v Martinské už nikdy více.
První a poslední návštěva mi postačila. Jídlo nic moc, ceny nic moc, obsluha postávající u baru debatujíce s kamarády. Majitel by se měl zaměřit nejen na popelníky na stolech.
Z me zkusenosti kde se da kourit, nikdy nejde o kvalitni restauraci na urovni.
Je mi jedno jestli zakaz bude nebo ne, ale kuracke nenavstevuji nikdy.
Já tedy když už jdu do restaurace, tak jen na jídlo a také se snažím vybírat nekuřácké, Ale nikdo mi ani nikomu jinému, tedy ani politikům nedal právo zakazovat lidem co mají ve svém podniku dělat. A dokud je kouření zákonem povolené tak ani to kouření jim nesmí zakazovat.
Jsem polepšený kuřák a kouření mi dost smrdí. Ale pokud má někdo hospodu tedy svůj podnik tak musí být je na něm zda se tam kouří či ne. Do toho mu nemá nikdo co kecat.
A do toho jak skladovat maso muze kecat ?
A zrovna v Plzni nejmenovana vyvarovna nektere zakony hodila za hlavu a nejeden zaludek se obratil vzhuru ...
Tak majitel restaurace Martinská by měl spíše řešit kvalitu podávaných jídel, která je mizerná. To že mu přestávají chodit lidi nebude kvůli tomu, že by se tam nesmělo kouřit, ale kvůli tomu, že kvalita jídel poklesla na úroveň průměrného bufetu. takže vřele doporučuji zlepšit kvalitu jídel a pak se určitě vrátí i zákazníci.
Tak to má být. Majitel si má sám rozhodovat, jestli se u něj bude kouřit nebo ne. On platí zaměstnence a nájem, on nese riziko.
Minus a nesouhlasit s timto muze dat jen pacient a nebo komunista! Normalni clovek to byt nemuze!