Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Salmonelózu čekám každé léto, říká kuchař a radí s prevencí

Epidemie salmonelózy, která před dvěma týdny postihla na 140 lidí v Plzeňském kraji, nebyla podle kuchaře Martina Havlíka velkým překvapením. „Já to čekám každé léto. Sleduju, kdy a kde k nákaze dojde, kolik lidí onemocní. V horkých dnech je třeba být opatrnější,“ nabádá Havlík v rozhovoru pro MF DNES.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J46i71ř53í 81H91o90r12á89k 8324756863340

Vejce nikdy není nakažené salmonelou uvnitř, ale jen skořápce může být salmonela.

0/0
19.8.2015 14:54

I16v28a98n80a 55K66a68d11l57e70c18o57v26á 7807665332259

Houbička na umývání prkénka?! To je první věc, po které jde hygiena!

+2/0
14.8.2015 9:29

J15o60s14e33f 87N44á70d95b81ě16l69a 3545455486892

To já doma v kuchyni žádnou salmonelózu nečekám. Ale je dobré vědět, co kuchaři očekávají.

http://www.blogovnik.cz/otrava-z-potravin-otrava-z-jidla-kde-se-muze-peon-otravit-201504080640.php

0/0
14.8.2015 6:59



Najdete na iDNES.cz