Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Krajta, zebra i krokodýl. Na festivalu budou k ochutnání extrémní delikatesy

O víkendu se v Plzni uskuteční Fresh Festival. Již počtvrté se na něm představí šéfkuchař Petr Koukolíček vyhlášený především specifickou molekulární gastronomií. Letos však chystá zajímavou novinku: extrémní catering. Návštěvníci festivalu tak budou moct ochutnat krajtu královskou, krokodýla či zebru.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J14i58t50k93a 79Č49e20r63n51á 2193516172909

Já myslela, že na tom obrázku je lejno a on to had.

+1/−1
21.5.2015 10:48

B39r65o64n54i83s15l51a85v 29M38e36r51t74l60í49k 1202871791352

:-D

0/0
21.5.2015 16:56



Najdete na iDNES.cz