Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Gastronomický festival láká na býčí žlázy i kančí na víně

Polévka s krevetami, mušlemi a kalamáry, býčí žlázy smažené v rozmarýnovém těstíčku či tatarský biftek podle receptu vítěze z Mistrovství republiky v míchání tataráku 2014. I takové delikatesy mohou ochutnat lidé v rámci Grand Restaurant Festivalu. Ten se koná v kraji už popáté. Trvá do konce února.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

S94v26e22n 46B53e42h62r40i22n68g 8110834953649

Škoda, že je v Plzni letos počet zapojených restaurací poněkud slabší...

0/0
25.1.2015 0:25







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.