Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Gastronomický festival láká na býčí žlázy i kančí na víně

Polévka s krevetami, mušlemi a kalamáry, býčí žlázy smažené v rozmarýnovém těstíčku či tatarský biftek podle receptu vítěze z Mistrovství republiky v míchání tataráku 2014. I takové delikatesy mohou ochutnat lidé v rámci Grand Restaurant Festivalu. Ten se koná v kraji už popáté. Trvá do konce února.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

S37v61e79n 20B23e75h11r23i44n45g 8960134493229

Škoda, že je v Plzni letos počet zapojených restaurací poněkud slabší...

0/0
25.1.2015 0:25







Najdete na iDNES.cz