Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

„Onanie“ udělá z piva poloviční větrák, říká odborník na čepování

Sládek pivo vaří, výčepní ho dělá. Toto heslo jistě platí podle plzeňského odborníka na čepování Petra Berky. Jak se pozná špatně načepované pivo, proč by se měli hospodští vyhnout takzvané pivní onanii a co znamenají výrazy čochtan či mlíko, řekl v rozhovoru pro týdeník 5plus2.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J51a40n 84Š15v49á10b 9191818911943

Pivovar: čepujete naše pivo, zveme vás na školení, jak dobře načepovat! Toto by potřebovalo mnoho "hospodských", kteří nemají o tomto ani ponětí. Máme dvě hospody se stejným pivem, ale velký rozdíl ve kvalitě, vzhledu a chuti. A také ve množství štamgastů, což je pro hospodské v dnešní době, velmi důležité!! ;-D

+2/0
22.9.2014 12:45







Najdete na iDNES.cz