Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Festival nabízí lahůdky barokní kuchyně, račí maso i ragú z hlemýžďů

Račí maso z Holandska, ragú z hlemýžďů nebo po dvanáct hodin dušené kachní maso. Tyto pokrmy budou součástí barokního menu, které se bude podávat 1. srpna v Kladrubech na Tachovsku. Ochutnávky pokrmů typických pro toto období jsou součástí programu festivalu 6 týdnů baroka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J88a37n57a 87M98r12á87z67k48o58v16á 8896760363970

Jednou se v článku píše, že kuchař z původních receptů dnes vynechává koření (skořici, částečně zázvor)...a dále se píše, že chutě byly jednodušší než dnes, používal se pepř, muškátový květ, sůl. 8-oAsi zase čtu mezi řádky:-/

0/0
31.7.2014 1:11

K82a98r85e80l 74S80o54c41h44ů14r24e73k 2740726729495

To není pravda, že se dnes vaří z mnoha surovin. Já třeba většinu pokrmů uvařím ze dvou surovin - pytlík a voda.

+2/0
30.7.2014 18:08

J75i12ř86í 56P94e44r67o43u24t27k97a 4322681823883

A jak je to dobrý ! R^

0/−1
30.7.2014 18:21

J87a73k10u30b 65R93o94u56s 3613430944232

Tak to se tedy máte čím chlubit. Za pár let spláčete nad výdělkem...

0/0
31.7.2014 0:52

J83a84n38a 22M94r74á19z39k86o89v79á 8126470403510

Že Vy nemáte rád Vitanu, Knorr, Maggi....?

0/0
31.7.2014 1:17







Najdete na iDNES.cz