Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Festival nabízí lahůdky barokní kuchyně, račí maso i ragú z hlemýžďů

Račí maso z Holandska, ragú z hlemýžďů nebo po dvanáct hodin dušené kachní maso. Tyto pokrmy budou součástí barokního menu, které se bude podávat 1. srpna v Kladrubech na Tachovsku. Ochutnávky pokrmů typických pro toto období jsou součástí programu festivalu 6 týdnů baroka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J89a11n56a 29M79r22á17z11k36o70v35á 8446500383470

Jednou se v článku píše, že kuchař z původních receptů dnes vynechává koření (skořici, částečně zázvor)...a dále se píše, že chutě byly jednodušší než dnes, používal se pepř, muškátový květ, sůl. 8-oAsi zase čtu mezi řádky:-/

0/0
31.7.2014 1:11

K41a70r52e80l 12S48o73c82h33ů37r16e86k 2870846979555

To není pravda, že se dnes vaří z mnoha surovin. Já třeba většinu pokrmů uvařím ze dvou surovin - pytlík a voda.

+2/0
30.7.2014 18:08

J96i47ř48í 56P77e13r34o17u20t89k76a 4172251733793

A jak je to dobrý ! R^

0/−1
30.7.2014 18:21

J48a53k38u39b 38R66o81u56s 3533500374722

Tak to se tedy máte čím chlubit. Za pár let spláčete nad výdělkem...

0/0
31.7.2014 0:52

J95a52n15a 30M23r50á71z78k47o12v88á 8896630673280

Že Vy nemáte rád Vitanu, Knorr, Maggi....?

0/0
31.7.2014 1:17







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.