Diskuze

Plzeňský Apetit festival potěšil gurmány, vařili tu mistři svého oboru

Více než 21 tisíc návštěvníků zavítalo o víkendu na plzeňský Apetit festival. Lidé tu mohli ochutnávat speciality řady restaurací a také netradiční pokrmy například z hmyzu, molekulární kuchyni či jídla vařená z čerstvých květů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P32e63t76r 42H74r49a58b42á83k

19. 5. 2014 13:49

Byly tam lepší restaurace, než Delish, ale Delish vyhrál jen díky tomu, že vsadil na burgery, po kterých lidi díky KFC či MCD jedou nejvíce. Bohužel to je smutné, ale je to tak. U Delishe byla fronta takřka pořád, naopak některé jiné restaurace s výbornými menu zely prázdnotou jen díky tomu, že zrovan burgery neměly.

0 0
možnosti

K14a14r66e50l 78F76a49i95t

20. 5. 2014 13:18

Pravda pravdoucí. Lidi se budou ctát tím největším svinstvem do prasknutí. Kvalitní jídlo tady ocení málokdo. Hlavně že si dají blevajz mezo housky, k tomu hranolky s humusáckým kečupek a to je pro ně gasto zážitek.....ostuda.

0 0
možnosti

Jak to myslíš, kyselý? Od profesora Rhona z Bubenče nemůžou být kyselé!... ;-)

0 0
možnosti