Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Plzeňský Apetit festival potěšil gurmány, vařili tu mistři svého oboru

Více než 21 tisíc návštěvníků zavítalo o víkendu na plzeňský Apetit festival. Lidé tu mohli ochutnávat speciality řady restaurací a také netradiční pokrmy například z hmyzu, molekulární kuchyni či jídla vařená z čerstvých květů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P63e91t40r 75H19r71a61b93á26k 6140287822480

Byly tam lepší restaurace, než Delish, ale Delish vyhrál jen díky tomu, že vsadil na burgery, po kterých lidi díky KFC či MCD jedou nejvíce. Bohužel to je smutné, ale je to tak. U Delishe byla fronta takřka pořád, naopak některé jiné restaurace s výbornými menu zely prázdnotou jen díky tomu, že zrovan burgery neměly.

0/0
19.5.2014 13:49

K36a50r82e14l 52F43a80i62t 1108513908342

Pravda pravdoucí. Lidi se budou ctát tím největším svinstvem do prasknutí. Kvalitní jídlo tady ocení málokdo. Hlavně že si dají blevajz mezo housky, k tomu hranolky s humusáckým kečupek a to je pro ně gasto zážitek.....ostuda.

0/0
20.5.2014 13:18

L64u42k71á82š 27H36r79a56b23ě 9846680539822

Jak to myslíš, kyselý? Od profesora Rhona z Bubenče nemůžou být kyselé!... ;-)

0/0
19.5.2014 12:15







Najdete na iDNES.cz