Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Na Apetit festivalu zavoní smažení švábi i kapučíno připravené v dusíku

Pokrmy, na které jsou pyšné nejlepší restaurace z regionu, i netradiční delikatesy z hmyzu či živé květy, ochutnají návštěvníci plzeňského Apetit festivalu. Ten se uskuteční 17. a 18. května v areálu za obchodním centrem Plaza. Organizátoři slibují, že se na něm předvede elita mezi kuchaři.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

H35a15n28u58š 84H66o95r28á35k 9651174806443

Hmm, a ten ferda z sachmatu poradne hmyz pripravovat neumi a koko je mozna foodblogerka roku, ale v kuchyni uz sem videl jinaci kofry. Muj pocit je navonena bida, snad az na pivni sekci.

0/0
10.4.2014 20:13

S32t46a42n23i25s67l54a54v 24Š68o60t25o43l19a 2662743745707

Proboha, restaurace u Švejka, Salzmannů a Sladovna budou mít svojí vlastní soutěž? Všechno jsou to restaurace mizerného průměru ( Sladovna s dodatkem mimořádného ) .....

0/0
10.4.2014 19:19







Najdete na iDNES.cz