Diskuze

Základ jsou dobré vztahy v týmu, říká spolumajitel úspěšné restaurace

Aby se lidé vraceli, musíte nabídnout nejen dobré jídlo a servis, ale i "něco navíc". To je podle Štěpána Rudy, který je spolumajitelem restaurace U Štěpána v Petrovicích na Klatovsku, tajemství úspěchu. Podnik má stálé zákazníky a dvakrát už se umístil v prestižním Maurerově seznamu restaurací.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No nevím, neznám nikoho kdo by se do Petrovic chtěl vracet... Jídlo mají super, to ano, ceny tomu holt odpovídají i když kde je ta doba, kdy to byla neznámá restaurace a kvalita lepší než je teď.

Hosté si hlavně stěžují na neochotu personálu. Mátě rezervaci na určitou hodinu přijede dříve, restaurace je prázdná a nikdo vás na místo nepustí, musíte si počkat...to je první co vám zkazí radost třeba z dlouhého výletu za jídlem. Pak nedostanete co si přejete, protože to zrovna nemají.... bylo by dobré to odebrat z jídelního lístku. A pak někdy po dlouhém čekaní dostane jídlo i studené. To je docela problém.

Je pravda ze séf mu udělal super reklamu a lidé se tam hnali z celé republiky. Ale Štěpán měl zůstat v kuchyni dělat to jako dřív. Opravdu už se z toho stala masovka a na kvalitě je to znát.... Ale jídlo mají opravdu dobré i když těch chyb je tam opravdu hodně. :(

2 0
možnosti

My jsme tam byli v létě a žádnou negativní zkušenost nemám. Brzký příchod, číšník nás mile uvítal a usadil. jídlo perfektní. Servis milý a znalý. Fakt nemám co vytknout. Cenově to odpovídá, dokonce jsme utratili méně než v Plzni. Jen škoda, že jsme nezastihli Štěpána přímo na place, že se už svému podniku a hostům nevěnuje jako dřív.

0 1
možnosti

J61a71n 39J88a11r34o16s

26. 12. 2013 5:29

Jen vic takovychto pozitivnich prikladu skutecnych podnikatelu, kteri vybudovali svuj sen od piky.

4 0
možnosti

Pán je mi sympatický, zvláště svým přístupem k zaměstnancům. Jen tak dále !

9 0
možnosti