- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Já nechápu celý ten trh. Dnešní trend by měl být takový, že se lidi budou vracet k původním potravinám, ale oni stále více kupují směsi a koktejly. Pijí to ve velkém a při stále vyšší produkci musí jít kvalita dolů. Zákonitě musí, protože kde by se vzalo tolik chmele, sladu a kvalitní vody?
Jejich výrobky jsou čím dál horší, takže se už zdráhám kupovat předražený Prazdroj, natož jiné výrobky z jejich nabídky. Tím, že v Plzni neumí uvařit ani pořádné černé pivo, tak tolik nešvindlují u černého Kozla, ale jinak co je pod jejich křídly, má sice výbornou logistiku, ale jinak trpí. Raději si zajdu do Pívkupectví, kde jsou piva jako křen, vedle je restaurace Zlý časy, kde je plno regionálních piv na čepu se skvělou chutí.
Humus Gambrinus a ještě navíc limetkovej, bleju taky. Jdu si rači otevřít Holbu, nazdar.
Už ten pohled na tu výrobnu piva značí, že odtud nikdy nic dobrého nevzejde.