Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

OBRAZEM: Osolit, okmínovat a šlapat. Tak se dělá pravé křimické zelí

Modřínové kádě, krouhání i s košťály a hlavně zelí výhradně z okolí plzeňské části Křimice. To je základ specifické chuti oblíbeného křimického zelí, jehož sezona je v plném proudu. Právě teď svážejí traktory z polí valníky vysoko naložené obrovskými hlávkami.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J36e96l15í75n43e17k 80J58o35s92e63f 5498165449139

A co něco o receptuře ?

0/0
6.11.2012 9:41

D28a55g16m75a86r 86H96r71u22b12á 3402818463833

mňam

+5/0
2.11.2012 10:53

K10r55a64s40i44m35í54r 94K33r29á42s13n61ý 7311768897565

Opravdu bylo potřeba vynakládat úsilí pro vznik tohoto "článku"?

+1/−9
2.11.2012 10:33
Foto

P90e95t46r 45M90u42l58d75e48r 5399353924

A proč ne?Proč se nepodívat na tradiční výrobu a ukázat to lidem?;-)

+1/0
4.11.2012 10:12

J72a13n 34P44á74v35e47k 7979198703186

tradicni vyroba jedina aboso a nemyt nohy.

0/0
7.11.2012 15:48







Najdete na iDNES.cz