Diskuze

Plzeňský pivovar začal nabízet nefiltrovaný Gambrinus

Pivo s typicky kvasničným zákalem, jaké si dopřávali pradědečkové, si donedávna vychutnávali Západočeši jen v minipivovarech. Teď nefiltrovaný ležák navařil i plzeňský Gambrinus.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jdobry

5. 6. 2011 18:02
jaky pivo

Jaky nefitrovany pivo?

Dnes se tam gambac vyrabi "v papinaku", uvari se silnejsi, pak se naredi vodou atd. Kde je to pivo?

A vrchni sladek v "Pripoutejte se prosim" vypravel Krausovy, ze sel delat do pivovaru protoze se mu libilo jak je na spilce chladek kdyz ho tam otec, taky sladek, vzal. Generace jeho predku by ho napred utopily za redeni piva vodou v Radbuze nebo Mzi nejlepe na jejich soutoku a pak by ho poslaly hledat spilku. Trvalo by mu hodne dloho nez by ji nasel, misto ni je dnes velkokapacitni hospoda.

0 0
možnosti

Amanita phalloides erectus

3. 6. 2011 8:08
***

To jsou šašci, Gambrinus se musí otáčet v hrobě.

0 0
možnosti

travasek

3. 6. 2011 7:53
Chce se mi zvracet!!!

Boha jeho, takový blitky a voni se chvástaj, že je to kvasnicový škopek - no to mě fakt po*er zááááda!!! RvRvRvRvRv

0 0
možnosti

strasakvzeeeli

2. 6. 2011 23:50
Šašci

Když vezmu jen Plzeňskej region ,tak si radši dam Kout,ne radši,ale bez přemejšlení.Ten nefiltroval nikdy,ale je bomba,jak se vrchní chemik Hlaváček drží těch čísel,asi už mu technologie zatemnily mysl ;-D

0 0
možnosti

Algeroth

2. 6. 2011 16:02
Brzy?

Hm, to je mi ale novinka. To pivo bylo k dostání už před Vánocemi, sice jen v omezeném množství ale bylo. To semé teď o Velikonocích, také bylo k dostání. Že by se redakce probudila z nějaké kocoviny a vzpomněla si na nefiltrovaný Gambáč?

0 0
možnosti

Ruler

2. 6. 2011 12:14
Teď nefiltrovaný ležák navařil i plzeňský Gambrinus.

co je tohle za blbost? prostě část výroby nezfiltrovali... ale takhle ta věta působí, jako by udělali něco extra / navíc...

0 0
možnosti

Sladek

2. 6. 2011 23:22
Re: Teď nefiltrovaný ležák navařil i plzeňský Gambrinus.

Tos me zebral vitr z plachet.:-)  Vsechny varky jsou kvasnicove, lidicky.  Pak se zflitruji, pasterizuji a hotovo.

V [>-] Lezak!!

0 0
možnosti

nibor

2. 6. 2011 11:12
Dobrej pokus,

že by se už i ve velkovýrobnách dospělo k poznání, že lidi si začali konečně vybírat a přemýšlet, co pijí a přestali slyšet pouze na reklamu o nejmenovaných "řízných" pivech?

Holt malé a střední pivovary šly hodně kupředu, navíc stále rychlejším tempem vznikají nové minipivovary, jestli tento trend masoví producenti nezachytí, plakat nebudu, měli začít dřív. :-)

0 0
možnosti

desmodromV

2. 6. 2011 10:52
Brzy

To jste se zase probudili brzy.

0 0
možnosti

jorbl2

2. 6. 2011 11:11
Re: Brzy

To teda. A mám to podle článku chápat tak, že to bude jen na chvíli??

0 0
možnosti