- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jaky nefitrovany pivo?
Dnes se tam gambac vyrabi "v papinaku", uvari se silnejsi, pak se naredi vodou atd. Kde je to pivo?
A vrchni sladek v "Pripoutejte se prosim" vypravel Krausovy, ze sel delat do pivovaru protoze se mu libilo jak je na spilce chladek kdyz ho tam otec, taky sladek, vzal. Generace jeho predku by ho napred utopily za redeni piva vodou v Radbuze nebo Mzi nejlepe na jejich soutoku a pak by ho poslaly hledat spilku. Trvalo by mu hodne dloho nez by ji nasel, misto ni je dnes velkokapacitni hospoda.
To jsou šašci, Gambrinus se musí otáčet v hrobě.
Boha jeho, takový blitky a voni se chvástaj, že je to kvasnicový škopek - no to mě fakt po*er zááááda!!!
Když vezmu jen Plzeňskej region ,tak si radši dam Kout,ne radši,ale bez přemejšlení.Ten nefiltroval nikdy,ale je bomba,jak se vrchní chemik Hlaváček drží těch čísel,asi už mu technologie zatemnily mysl
Hm, to je mi ale novinka. To pivo bylo k dostání už před Vánocemi, sice jen v omezeném množství ale bylo. To semé teď o Velikonocích, také bylo k dostání. Že by se redakce probudila z nějaké kocoviny a vzpomněla si na nefiltrovaný Gambáč?
co je tohle za blbost? prostě část výroby nezfiltrovali... ale takhle ta věta působí, jako by udělali něco extra / navíc...
Tos me zebral vitr z plachet. Vsechny varky jsou kvasnicove, lidicky. Pak se zflitruji, pasterizuji a hotovo.
Lezak
že by se už i ve velkovýrobnách dospělo k poznání, že lidi si začali konečně vybírat a přemýšlet, co pijí a přestali slyšet pouze na reklamu o nejmenovaných "řízných" pivech?
Holt malé a střední pivovary šly hodně kupředu, navíc stále rychlejším tempem vznikají nové minipivovary, jestli tento trend masoví producenti nezachytí, plakat nebudu, měli začít dřív.
To teda. A mám to podle článku chápat tak, že to bude jen na chvíli??