Diskuze

Vítěz soutěže v pojídání steaků spořádal za pět minut skoro kilo masa

Jedlíci steaků soutěžili v sobotu odpoledne v Soběsukách na Plzeňsku v tom, kdo sní za pět minut nejvíc steaků. Každý kousek masa vážil přesně 200 gramů. Šéfkuchař Jaroslav Černý je připravoval na speciálním grilu, který ohřívalo dřevěné uhlí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kulava

7. 2. 2011 9:03
Dost dobrý článek

 až na to, že zvířata se chovají, pěstuje se obilí.;-D

0 0
možnosti

Šulivajda

6. 2. 2011 9:36
pět minut skoro kilo masa

Třeba doma by si je dovolit nemohl Rv

0 0
možnosti