Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

OBRAZEM: Osolit, okmínovat a šlapat. Tak se dělá pravé křimické zelí

  9:42aktualizováno  9:42
Modřínové kádě, krouhání i s košťály a hlavně zelí výhradně z okolí plzeňské části Křimice. To je základ specifické chuti oblíbeného křimického zelí, jehož sezona je v plném proudu. Právě teď svážejí traktory z polí valníky vysoko naložené obrovskými hlávkami.

.

Zobrazit celou fotogalerii

Prohlédněte si pohodlně všechny fotografie





Hlavní zprávy

Další z rubriky

Okresní soud v Klatovech.
Muže trestaného za stalking teď soudí i za týrání manželky

Invalidní důchodce M. B. z Nýrska obžalovaný z týrání a vydírání manželky stanul ve čtvrtek před soudem v Klatovech. Podle spisu ženu dlouhodobě ponižoval, bil...  celý článek

Plzeňský výčepní Miroslav Štych vyhrál soutěž Pilsner Urquell Master Bartender....
Nejlepší výčepní Česka i Slovenska pozná plzeňský ležák i poslepu

Poprvé za dvanáct let existence soutěže Pilsner Urquell Master Bartender zvítězil výčepní z Plzně. Miroslav Štych se jí zúčastnil už počtvrté, v degustaci pěti...  celý článek

Při tragické autonehodě na Nepomucku zemřel spolujezdec. Řidič a další muž jsou...
Policie obvinila lékaře za jízdu v opilosti. Při nehodě zemřel spolujezdec

Policisté obvinili lékaře Klatovské nemocnice a bývalého krajského zastupitele za KSČM Václava Šampalíka, který letos v červnu v opilosti zavinil smrtelnou...  celý článek

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.