Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

M93a47r69t43i94n 56P48e57l66á55k 7677703560865

Tato prace je narocna jak fyzicky, tak psychicky. Platy jsou mizerne jeste na cerno. A myslenky majitelu, ze si personal vydela na dyskach, bejvavalo...

0/0
doporučit
10.5.2017 20:42

F33r38a49n41t65i87š10e24k 20M63o30s40s 8572933679489

Bavil jsem se s jedním majitelem restaurace na venkově (ale v turistické oblasti) a tvrdil mi, že kuchařovi dává dvojku denně. To mi nepřijde zas tak málo.

0/0
doporučit
10.5.2017 15:05

R56o31m67a19n 29S11t80o11n10e55k 1749173419211

za kolik hodin? a jsou ty peníze vyplácené legálně nebo jako obvykle na černo?

+2/0
doporučit
10.5.2017 15:28

P29e64t19r 14N78i64v39n97i29c89k48ý 3792374165237

Tak tomu říkám překvapení, že v restauracích se dělá na směny. Samozřejmě, problém s penězi je včetně placení části výplaty načerno. Dokud se restaurace budou tvářit, že polední menu za 70 Kč je ekonomicky udržitelná cena, ani větší mzdy mít nebudou.

+1/0
doporučit
10.5.2017 12:57

J64i97ř53í 88V28a98c46e13k 9478678316575

A nemůže to být tím, že majitelé restauračních zařízení nejsou ochotni za odvedenou práci normálně zaplatit?

0/0
doporučit
10.5.2017 10:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.