Diskuze

Rakušané mají tatarku kyselejší, než je zvykem u nás, říká šéf firmy Spak

Bezmála 850 tun majonézy vyrobí každý rok před Vánoci firma Spak v Sušici na Klatovsku. Na vánoční majonézu a tatarku se spotřebuje 40 tun žloutků a 650 tun oleje. „Aktuálním trendem jsou však výrobky pro vegany,“ řekl v rozhovoru pro MF DNES ředitel Spak Foods Tomáš Froyda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

výrobky Spak jsou ostudou ČR

2 0
možnosti
JD

J12a42n 79D92l44o95u88h15ý

29. 12. 2016 21:19

A taky Rakušáci vyžadují kečup z rajčat. ..

1 0
možnosti
RN

Cesi maji jine chute, staci jim z ropy vyrobena chemicka chut rajcat ;-D a za dvojnasobnou cenu orptoi rakouskymu kecupu

0 0
možnosti
Foto

Velmi bych uvítal, kdyby na výrobcích stálo podrobně, co všechno v té majonéze nebo tatarce je. Já osobně to nekupuji, protože tam podezírám cukr. Ale i jiné přísady mohou způsobit komplikace, zejména různé konzervační složky.

Já osobně si tu majonézu udělám za pár minut, s použitím žloutků od volně chovaných slepic a řeckého olivového oleje. Trochu výraznější olivová chuť tomu vlastně dodá i autentickou chuť salátu.

Poctivě deklarovaná majonéza pohotová v ledničce by ovšem byla vždy dobrá složka třeba na chlebíčky nebo saláty.

0 0
možnosti
OH

A kapra také smažíte na módním oliváči nebo ho máte dobrý bez olivové pachuti ve všem?

Pokud si ale chcete pochutnat, tak zkuste majonézy a saláty z dobrého konopného oleje, ta jemná oříšková vůně není tak agresivní jak olivová a jídlo spíše podkreslí než znásilní a prosadí svou chuť.

1 0
možnosti

Tak hlavně že to nešidí a neprodávají nám tu specifickou českou variantu "Za hodně pomeje z Porůří"

1 2
možnosti
TD

Takže si to přeložíme.

Moc jim to nejde, tak najmou ředitele divadla, a budou dělat představení s kečupem?

6 0
možnosti