- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
výrobky Spak jsou ostudou ČR
A taky Rakušáci vyžadují kečup z rajčat. ..
Cesi maji jine chute, staci jim z ropy vyrobena chemicka chut rajcat a za dvojnasobnou cenu orptoi rakouskymu kecupu
Velmi bych uvítal, kdyby na výrobcích stálo podrobně, co všechno v té majonéze nebo tatarce je. Já osobně to nekupuji, protože tam podezírám cukr. Ale i jiné přísady mohou způsobit komplikace, zejména různé konzervační složky.
Já osobně si tu majonézu udělám za pár minut, s použitím žloutků od volně chovaných slepic a řeckého olivového oleje. Trochu výraznější olivová chuť tomu vlastně dodá i autentickou chuť salátu.
Poctivě deklarovaná majonéza pohotová v ledničce by ovšem byla vždy dobrá složka třeba na chlebíčky nebo saláty.
A kapra také smažíte na módním oliváči nebo ho máte dobrý bez olivové pachuti ve všem?
Pokud si ale chcete pochutnat, tak zkuste majonézy a saláty z dobrého konopného oleje, ta jemná oříšková vůně není tak agresivní jak olivová a jídlo spíše podkreslí než znásilní a prosadí svou chuť.
Tak hlavně že to nešidí a neprodávají nám tu specifickou českou variantu "Za hodně pomeje z Porůří"
Takže si to přeložíme.
Moc jim to nejde, tak najmou ředitele divadla, a budou dělat představení s kečupem?