Diskuze

Káva z džezvy nakopne, má víc kofeinu než espresso, říká vicemistr

Jak připravit lahodnou kávu, která udělá dojem i na odbornou porotu? To si nedávno vyzkoušel Plzeňan Miloslav Čech, který se zúčastnil prvního ročníku Mistrovství ČR v přípravě kávy v džezvě, které se konalo v Plzni. A obsadil druhé místo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já piju instantní a kvůli kofeinu si dávám více lžiček.

0 2
možnosti
IM

I54v66a96n 48M76i25n96á36ř

25. 9. 2016 10:43

Píše se zde o kávě z džezvy, ale na fotografii tuto charakteristickou nádobku - nikde není vidět ??!

3 0
možnosti
JK

J52a41n 64K11o40h14l

25. 9. 2016 9:57

Jo jo, jiný kafe už doma nepiju..

0 0
možnosti
OZ

Tak já ibrik vezmu do ruky už jen výjimečně, když mám hodně dobrou náladu a hodně času, asi jsem zpohodlněl.

0 0
možnosti
VS
JD

Z Čůráčka přeci, neznáte? To je u Chrástu.

2 0
možnosti
TV

Kávový likér je Kahlua, ne Khalua.

0 0
možnosti