- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jak by řekl hrabě Teleke z Tölökö: "Lahodně zamřelá zvěřina"
Zajimalo by mne, co to bylo za provoznu, ale vzhledem k tomu, ze nebyly podany presne informace a v Zapadnich Cechach, tak to se opet jedna asi o vietnamskou provozovnu. a vietnamske restaurace budou na chvili bez zasob.
Chudáci majitelé čínských restaurací. Z čeho budou vařit?
Z čeho budou fandové Ládi Hrušky vařit?
Kdo v tom umí běhat ví, že stačí přidat pouze dostatek papriky a česneku a on se ten rozdíl moc nepozná..
A přiměřeně všemožných éček, na chuť, barvu a vůni, a kosti, maso a kůže jsou rázem jako nové a chutnají ještě lépe, než kdyby byly čerstvé : - )))))
Nevíte náhodou, kde bude zítra kuřecí maso v nabídce? Díky!