Diskuze

Salmonelózu čekám každé léto, říká kuchař a radí s prevencí

Epidemie salmonelózy, která před dvěma týdny postihla na 140 lidí v Plzeňském kraji, nebyla podle kuchaře Martina Havlíka velkým překvapením. „Já to čekám každé léto. Sleduju, kdy a kde k nákaze dojde, kolik lidí onemocní. V horkých dnech je třeba být opatrnější,“ nabádá Havlík v rozhovoru pro MF DNES.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J83i95ř22í 69H58o64r77á44k

19. 8. 2015 14:54

Vejce nikdy není nakažené salmonelou uvnitř, ale jen skořápce může být salmonela.

0 0
možnosti
IK

Houbička na umývání prkénka?! To je první věc, po které jde hygiena!

2 0
možnosti
OU