Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Salmonelózu čekám každé léto, říká kuchař a radí s prevencí

Epidemie salmonelózy, která před dvěma týdny postihla na 140 lidí v Plzeňském kraji, nebyla podle kuchaře Martina Havlíka velkým překvapením. „Já to čekám každé léto. Sleduju, kdy a kde k nákaze dojde, kolik lidí onemocní. V horkých dnech je třeba být opatrnější,“ nabádá Havlík v rozhovoru pro MF DNES.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J28i35ř89í 59H14o32r96á75k 8534316813660

Vejce nikdy není nakažené salmonelou uvnitř, ale jen skořápce může být salmonela.

0/0
19.8.2015 14:54

I74v30a52n39a 76K19a63d55l50e19c43o73v19á 7617965672879

Houbička na umývání prkénka?! To je první věc, po které jde hygiena!

+2/0
14.8.2015 9:29

J11o86s38e68f 90N76á22d41b96ě21l28a 3195905986932

To já doma v kuchyni žádnou salmonelózu nečekám. Ale je dobré vědět, co kuchaři očekávají.

http://www.blogovnik.cz/otrava-z-potravin-otrava-z-jidla-kde-se-muze-peon-otravit-201504080640.php

0/0
14.8.2015 6:59







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.