Diskuze

Vejce, na jejichž skořápkách se našla salmonela, pocházejí z Ústecka

V pokrmu z vývařovny ZRTAS, který na Plzeňsku způsobil epidemii salmonelózy, byla vejce z chovu v Ústeckém kraji. Rozbory prokázaly, že nebezpečná bakterie byla na skořápkách těchto vajec. Zatím ale není jasné, jak a kdy se tam dostala. V chovu a balírně vajec nyní provádí šetření veterinární správa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

L23u28b59o63š 34M35o23t35l

31. 7. 2015 11:34

Za to dáme ligovým HC Slovanu ústeckým lvům pořádně na zadek...

0 0
možnosti
MK

Takže se zjistilo odkud je vejce a teď ještě zjistit jaká slepice jej snesla!;-) 

Stejně je to snad jedno, že?

1 1
možnosti
MP

Z Ústecka obvykle nepochází nic dobrého.

3 0
možnosti
PHH

Nechápu, kdo do nudlí dává vejce. Italské nudle jsou velmi kvalitní a tradičně bez vajec.

1 1
možnosti
JN

J20i34ř55í 46N50o95v40á32k

30. 7. 2015 16:09

Jestli to nebude tím, že v Česku se do těstovin dávala vejce vždycky. Nemám nic proti italským těstovinám, ale tradiční české mi chutnají víc.

1 0
možnosti
AT

Jedů je v současnosti v Ústeckém kraji stále ještě dost, včetně jedovatých kalů z Ostravy. Taková salmonela je proti nim hotová sra..... Koneckonců jaká podobnost. Ale pořád to není dostatečné množství jak otrávit Ústecký kraj. Proto vládo prolom limity, ať už konečně máme jedů v kraji dostatek.;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JN

J65i17ř21í 37N25o55v52á76k

30. 7. 2015 16:11

Tvůj jmenovec by tě za tuhle blbost asi nepochválil. ;-D

0 0
možnosti
MO

Každoroční folklór letních tropických období je salmonela. Co naplat, když to není okem vidět, těžko se tomu dá nějak předejít, pro tu firmu je to velká smůla a možná i existenční problém. To je to riziko podnikání, které pan odborář Středula nikdy nepochopí.

1 0
možnosti