- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zmrazená zelenina je to poslední, co mi na vyvařovnách typu školních a závodních jídelen vadí.
Horší je to, že se ve velkém a zcela zbytečně používají kořenící směsi prefabrikované omáčky a zahušťovadla, loupané a v chemii naložené brambory, sušená bramborová kaše, tedy povětšinou samá éčka.
Personál kuchyně, až na vyjímky, vaření vůbec nebaví a chtějí mít všechno honem a s co nejmenší námahou hotovo a suroviny proto místo od farmářů raději nakupují v Makru.
Tak to je, není výjimkou že jídelny vaří z polotovarů i taková jídla jako jsou ovocné knedlíky.
A kde je na té fotce v článku nějaké zdravé jídlo? Já tam tedy vůbec nic zdravého nevidím...
Jako myslíte, že když nahradí mraženou zeleninu za čerstvou, že to bude hůře chutnat?