Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Krajta, zebra i krokodýl. Na festivalu budou k ochutnání extrémní delikatesy

O víkendu se v Plzni uskuteční Fresh Festival. Již počtvrté se na něm představí šéfkuchař Petr Koukolíček vyhlášený především specifickou molekulární gastronomií. Letos však chystá zajímavou novinku: extrémní catering. Návštěvníci festivalu tak budou moct ochutnat krajtu královskou, krokodýla či zebru.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J33i58t38k86a 47Č81e62r53n19á 2263306592349

Já myslela, že na tom obrázku je lejno a on to had.

+1/−1
21.5.2015 10:48

B85r61o58n54i33s61l66a89v 68M19e90r82t87l78í52k 1452841111172

:-D

0/0
21.5.2015 16:56







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.