Diskuze

„Onanie“ udělá z piva poloviční větrák, říká odborník na čepování

Sládek pivo vaří, výčepní ho dělá. Toto heslo jistě platí podle plzeňského odborníka na čepování Petra Berky. Jak se pozná špatně načepované pivo, proč by se měli hospodští vyhnout takzvané pivní onanii a co znamenají výrazy čochtan či mlíko, řekl v rozhovoru pro týdeník 5plus2.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J82a60n 62Š47v17á29b

22. 9. 2014 12:45

Pivovar: čepujete naše pivo, zveme vás na školení, jak dobře načepovat! Toto by potřebovalo mnoho "hospodských", kteří nemají o tomto ani ponětí. Máme dvě hospody se stejným pivem, ale velký rozdíl ve kvalitě, vzhledu a chuti. A také ve množství štamgastů, což je pro hospodské v dnešní době, velmi důležité!! ;-D

2 0
možnosti