Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

„Onanie“ udělá z piva poloviční větrák, říká odborník na čepování

Sládek pivo vaří, výčepní ho dělá. Toto heslo jistě platí podle plzeňského odborníka na čepování Petra Berky. Jak se pozná špatně načepované pivo, proč by se měli hospodští vyhnout takzvané pivní onanii a co znamenají výrazy čochtan či mlíko, řekl v rozhovoru pro týdeník 5plus2.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J33a67n 14Š35v88á58b 9111458891873

Pivovar: čepujete naše pivo, zveme vás na školení, jak dobře načepovat! Toto by potřebovalo mnoho "hospodských", kteří nemají o tomto ani ponětí. Máme dvě hospody se stejným pivem, ale velký rozdíl ve kvalitě, vzhledu a chuti. A také ve množství štamgastů, což je pro hospodské v dnešní době, velmi důležité!! ;-D

+2/0
22.9.2014 12:45







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.