- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
V Plzni v restauracich Vas vzdy sejmou, tak chodim tam, kde mne sejmou s usmevem, to alespon potesi.
Proč nesdělíte které hospody to byly? Abych věděl kam nemám jít. V Plzni je to fakt tragédie.
To je klasika. Proto si v restauraci dávám vždy celou lahev vína. Abych věděl, co přede mnou otevírají. S jídlem už je to bohužel horší. Najít restauraci s kvalitní kuchyní je celkem problém.
asi si z toho ty provozovny nic nedělají. Pokuty pokud vůbec byly, byly jistě směšné.
V Čechách mám jako Amík většinou hrozné zážitky v restauracích a proto navštěvuji jen ty vyhlášené dobré.
Má to snad jen jeden hák,. To co se doporučuje jako skoro to nejlepší ve městě, je zcela průměrné spíš Bistro. Se zcela průměrným menu. Chuťově nic moc. Mám odhad co je asi tak průměrná restaurace a co je podprůměr. Myslím že bych se po jejich jídle pos_al.
Jo, i psa jako minutku jsem 2x jedl. Smrděl. Jo i stará jídla ze kterých čišel průjem, jo ředěné nápoje a míchané ze slivek... to vše dokáží nabídnout české restaurace ve městech. Takové hospody buď zanikají a nebo jsou z nich pouhé nálevny.
Budiž pochválena Plzeňka a Černý kůň v Liberci. A jako průměr "Sportsbar pod Ještědem.
Václave, mínus je za tu Plzeňku v Liberci. Restaurace vyhlášená ohříváním a používáním nakoupených polotovarů rozhodně není podnikem, kam bych vzal byť jen domácí návštěvu!
jak se rekne Japonsky cisnik???,,šidilidi,,
Podnikanie v našich končinách je vynaliezavé..., zvýšiť postihy iné riešenie nie je ale prospelo by aj zníženie odvodov aj keď aj vtedy by boli "tiež podnikatelia"
S tou barvou to mozna neni az tak jiste (?). http://www.alibaba.com/product-detail/2007-Falcon-Ridge-13-750-ml_126485171.html
Číšník v Čechách vždy byl a je a bude gangster ve "fraku".
Kdyby alespoň ty fraky nosili....