Diskuze

Festival nabízí lahůdky barokní kuchyně, račí maso i ragú z hlemýžďů

Račí maso z Holandska, ragú z hlemýžďů nebo po dvanáct hodin dušené kachní maso. Tyto pokrmy budou součástí barokního menu, které se bude podávat 1. srpna v Kladrubech na Tachovsku. Ochutnávky pokrmů typických pro toto období jsou součástí programu festivalu 6 týdnů baroka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jednou se v článku píše, že kuchař z původních receptů dnes vynechává koření (skořici, částečně zázvor)...a dále se píše, že chutě byly jednodušší než dnes, používal se pepř, muškátový květ, sůl. 8-oAsi zase čtu mezi řádky:-/

0 0
možnosti

To není pravda, že se dnes vaří z mnoha surovin. Já třeba většinu pokrmů uvařím ze dvou surovin - pytlík a voda.

2 0
možnosti

A jak je to dobrý ! R^

0 1
možnosti