Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Festival nabízí lahůdky barokní kuchyně, račí maso i ragú z hlemýžďů

Račí maso z Holandska, ragú z hlemýžďů nebo po dvanáct hodin dušené kachní maso. Tyto pokrmy budou součástí barokního menu, které se bude podávat 1. srpna v Kladrubech na Tachovsku. Ochutnávky pokrmů typických pro toto období jsou součástí programu festivalu 6 týdnů baroka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J75a91n31a 44M10r56á61z18k31o31v20á 8306380513920

Jednou se v článku píše, že kuchař z původních receptů dnes vynechává koření (skořici, částečně zázvor)...a dále se píše, že chutě byly jednodušší než dnes, používal se pepř, muškátový květ, sůl. 8-oAsi zase čtu mezi řádky:-/

0/0
31.7.2014 1:11

K87a56r63e86l 90S34o38c57h15ů46r60e10k 2440516199865

To není pravda, že se dnes vaří z mnoha surovin. Já třeba většinu pokrmů uvařím ze dvou surovin - pytlík a voda.

+2/0
30.7.2014 18:08

J37i45ř67í 14P86e59r97o80u29t62k92a 4962571653263

A jak je to dobrý ! R^

0/−1
30.7.2014 18:21

J13a30k64u29b 36R14o76u60s 3333470434262

Tak to se tedy máte čím chlubit. Za pár let spláčete nad výdělkem...

0/0
31.7.2014 0:52

J97a49n55a 27M66r22á43z82k84o69v47á 8166370573820

Že Vy nemáte rád Vitanu, Knorr, Maggi....?

0/0
31.7.2014 1:17







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.