Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Plzeňský Apetit festival potěšil gurmány, vařili tu mistři svého oboru

Více než 21 tisíc návštěvníků zavítalo o víkendu na plzeňský Apetit festival. Lidé tu mohli ochutnávat speciality řady restaurací a také netradiční pokrmy například z hmyzu, molekulární kuchyni či jídla vařená z čerstvých květů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P62e43t44r 93H62r65a80b88á90k 6920217292970

Byly tam lepší restaurace, než Delish, ale Delish vyhrál jen díky tomu, že vsadil na burgery, po kterých lidi díky KFC či MCD jedou nejvíce. Bohužel to je smutné, ale je to tak. U Delishe byla fronta takřka pořád, naopak některé jiné restaurace s výbornými menu zely prázdnotou jen díky tomu, že zrovan burgery neměly.

0/0
19.5.2014 13:49

K57a81r57e67l 36F91a13i58t 1668383358942

Pravda pravdoucí. Lidi se budou ctát tím největším svinstvem do prasknutí. Kvalitní jídlo tady ocení málokdo. Hlavně že si dají blevajz mezo housky, k tomu hranolky s humusáckým kečupek a to je pro ně gasto zážitek.....ostuda.

0/0
20.5.2014 13:18

L41u45k22á76š 55H95r96a92b62ě 9476220229542

Jak to myslíš, kyselý? Od profesora Rhona z Bubenče nemůžou být kyselé!... ;-)

0/0
19.5.2014 12:15







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.