Diskuze

Bednáři v Prazdroji smolili sudy speciální směsí tří druhů pryskyřice

Obří dubové sudy, v nichž dozrává ležák Pilsner Urquell, vysmolili tento týden bednáři Plzeňského Prazdroje. Pivo z těchto sudů slouží sládkům k tomu, aby jej mohli porovnat s pivem vyrobeným současnými technologiemi, a bylo tak zajištěno, že zlatému moku zůstane jeho výjimečná chuť.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Mnohé zdejší degustátory bych upozornil na to,že chuť se mění stejně jako zrak či sluch.A tudíž to co jim chutnalo před x lety už nikdy nezažijí.A zůstává jen to,že buď chutná nebo ne.

0 0
možnosti
VG

Smolení sudů je jen reklama pro veřejnost.  To jejich pivo bylo kdysi dobré. Dříve jsem chodil s kámošema jedině na "Plzničku".  Ale to už tak cca 5 let neplatí. Teď už to jejich pivo spadlo někam k obyčejným pivům kterých je všude plno. A za tu cenu za kterou to prodávají si raději koupím Bernarda 11  či  Primátora a ještě na tom vydělám......A těm řečem o tom jak to vaří pořád stejným způsobem už snad věří jen totální naivky (s absencí chuťových buněk).Rv

0 1
možnosti
AC

Lžete. Plznička je pořád vynikající.

0 0
možnosti
PR

Když už být smolař, tak ať mě za to někdo platí... Dobře zařízený to mají.

0 0
možnosti
Foto

P77e36t72r 38Š41r72a12i28e79r

11. 4. 2014 22:48

No to je pěkné, že si v Prazdroji připomínají tradice. Příště by pro změnu mohli zkusit uvařit pivo namísto europiva ....;-)

3 4
možnosti
PS

čekal jsem kdy se tady oběví nějaký pivní "znalec". Proč máte potřebu vyjadřovat se k něčemu o čem evidentně nic nevíte?

2 0
možnosti