- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mnohé zdejší degustátory bych upozornil na to,že chuť se mění stejně jako zrak či sluch.A tudíž to co jim chutnalo před x lety už nikdy nezažijí.A zůstává jen to,že buď chutná nebo ne.
Smolení sudů je jen reklama pro veřejnost. To jejich pivo bylo kdysi dobré. Dříve jsem chodil s kámošema jedině na "Plzničku". Ale to už tak cca 5 let neplatí. Teď už to jejich pivo spadlo někam k obyčejným pivům kterých je všude plno. A za tu cenu za kterou to prodávají si raději koupím Bernarda 11 či Primátora a ještě na tom vydělám......A těm řečem o tom jak to vaří pořád stejným způsobem už snad věří jen totální naivky (s absencí chuťových buněk).
Lžete. Plznička je pořád vynikající.
Když už být smolař, tak ať mě za to někdo platí... Dobře zařízený to mají.
No to je pěkné, že si v Prazdroji připomínají tradice. Příště by pro změnu mohli zkusit uvařit pivo namísto europiva ....;-)
čekal jsem kdy se tady oběví nějaký pivní "znalec". Proč máte potřebu vyjadřovat se k něčemu o čem evidentně nic nevíte?