Diskuze

Na Apetit festivalu zavoní smažení švábi i kapučíno připravené v dusíku

Pokrmy, na které jsou pyšné nejlepší restaurace z regionu, i netradiční delikatesy z hmyzu či živé květy, ochutnají návštěvníci plzeňského Apetit festivalu. Ten se uskuteční 17. a 18. května v areálu za obchodním centrem Plaza. Organizátoři slibují, že se na něm předvede elita mezi kuchaři.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HH

Hmm, a ten ferda z sachmatu poradne hmyz pripravovat neumi a koko je mozna foodblogerka roku, ale v kuchyni uz sem videl jinaci kofry. Muj pocit je navonena bida, snad az na pivni sekci.

0 0
možnosti

Proboha, restaurace u Švejka, Salzmannů a Sladovna budou mít svojí vlastní soutěž? Všechno jsou to restaurace mizerného průměru ( Sladovna s dodatkem mimořádného ) .....

0 0
možnosti