Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Na Apetit festivalu zavoní smažení švábi i kapučíno připravené v dusíku

Pokrmy, na které jsou pyšné nejlepší restaurace z regionu, i netradiční delikatesy z hmyzu či živé květy, ochutnají návštěvníci plzeňského Apetit festivalu. Ten se uskuteční 17. a 18. května v areálu za obchodním centrem Plaza. Organizátoři slibují, že se na něm předvede elita mezi kuchaři.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

H80a89n75u32š 65H80o18r83á51k 9441784946503

Hmm, a ten ferda z sachmatu poradne hmyz pripravovat neumi a koko je mozna foodblogerka roku, ale v kuchyni uz sem videl jinaci kofry. Muj pocit je navonena bida, snad az na pivni sekci.

0/0
10.4.2014 20:13

S35t64a52n38i14s16l31a86v 83Š74o25t12o32l51a 2112643475337

Proboha, restaurace u Švejka, Salzmannů a Sladovna budou mít svojí vlastní soutěž? Všechno jsou to restaurace mizerného průměru ( Sladovna s dodatkem mimořádného ) .....

0/0
10.4.2014 19:19







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.