Diskuze

OBRAZEM: Osolit, okmínovat a šlapat. Tak se dělá pravé křimické zelí

Modřínové kádě, krouhání i s košťály a hlavně zelí výhradně z okolí plzeňské části Křimice. To je základ specifické chuti oblíbeného křimického zelí, jehož sezona je v plném proudu. Právě teď svážejí traktory z polí valníky vysoko naložené obrovskými hlávkami.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A co něco o receptuře ?

0 0
možnosti
KK

Opravdu bylo potřeba vynakládat úsilí pro vznik tohoto "článku"?

1 9
možnosti
Foto

P35e89t17r 54M91u20l41d26e42r

4. 11. 2012 10:12

A proč ne?Proč se nepodívat na tradiční výrobu a ukázat to lidem?;-)

1 0
možnosti