Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

OBRAZEM: Osolit, okmínovat a šlapat. Tak se dělá pravé křimické zelí

Modřínové kádě, krouhání i s košťály a hlavně zelí výhradně z okolí plzeňské části Křimice. To je základ specifické chuti oblíbeného křimického zelí, jehož sezona je v plném proudu. Právě teď svážejí traktory z polí valníky vysoko naložené obrovskými hlávkami.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J22e50l74í94n92e55k 25J11o88s50e61f 5568715129329

A co něco o receptuře ?

0/0
6.11.2012 9:41

D14a44g55m77a44r 82H77r97u44b43á 3682108353653

mňam

+5/0
2.11.2012 10:53

K26r86a38s83i87m88í72r 62K49r87á81s21n18ý 7621788167905

Opravdu bylo potřeba vynakládat úsilí pro vznik tohoto "článku"?

+1/−9
2.11.2012 10:33
Foto

P26e31t77r 26M49u79l65d24e74r 5249163404

A proč ne?Proč se nepodívat na tradiční výrobu a ukázat to lidem?;-)

+1/0
4.11.2012 10:12

J36a91n 29P59á83v12e22k 7769678813396

tradicni vyroba jedina aboso a nemyt nohy.

0/0
7.11.2012 15:48







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.