Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

V souboji o nejlepší tatarák kuchtíci používali i tajné ingredience

Tatarské bifteky nejrůznějších chutí zavoněly o víkendu v Soběsukách na Plzeňsku, kde nejlepší borci soutěžili o titul Mistra republiky v míchání této specifické lahůdky. Porota pak rozhodla, že nejchutnější tatarák připravil teprve šestnáctiletý Miroslav Posád z Valašského Meziříčí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Peeeeeep

Recept

Škoda, že autor článku nepřidal ten vítězný recept.

0/0
8.10.2012 11:59

sojkatus

to se bude tasemnice mít...

;-D

+1/0
8.10.2012 9:36

Krištof

Re: to se bude tasemnice mít...

Tasemnice takový problém není, horší je třeba takový svalovec.

0/0
8.10.2012 10:29

Dr.Mechna

Re: to se bude tasemnice mít...

Šance na to aby v tom byla tasemnice nebo svalovec je asi taková jakože bude Jágr v jedné formaci s Leninem a Obamou... Před puštěním masa do prodeje jsou na to takové kontroly jaké by potřeboval spíš alkohol... Takže o tohle strach vážně nemám...

0/0
8.10.2012 10:41

Labaro

Re: to se bude tasemnice mít...

A jak by se asi svalovec do masa krávy dostal, když je kráva býložravec? Nebo si myslíte, že se tatarák dělá z vepřového? Tam by to hrozilo.

0/0
8.10.2012 10:42

vladik2

Re: to se bude tasemnice mít...

jak?? krava se pase, vyseje se, zaprsi a svalovec je na te same trave kam druhy den prijde i ta vase krava, jeste neco??8-o8-o  i kdy tatarak ze stare kravy nic moc...Rv lepsi jalovice nebo mlady bykR^

0/0
9.10.2012 20:40

Labaro

Re: to se bude tasemnice mít...

Jediné vážné riziko vidím v salmonele, což je v případě tataráku spíš rizikem ze syrového žloutku, než masa.

0/0
8.10.2012 10:44

Hairy_ass

Re: to se bude tasemnice mít...

Pokud se dělá tatarák ze správných surovin, tak nic takového samozřejmě nehrozí.

0/0
10.10.2012 13:54







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.