Diskuze

Zootechnik se stal ze dne na den pekařem. A peče už přes dvacet let

Letos to bude 21 let, co přestal Daniel Fonhauser z Dobřan na jižním Plzeňsku pečovat o zvířata a stal se pekařem. Když rodinný podnik začínal, pracovali všichni až 18 hodin denně. Teď už má Dobřanské pekařství několik prodejen a i díky osvědčeným recepturám překonalo nedávnou krizi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

Xaver02

22. 3. 2012 8:09
Mají dobré věci, ale to klišé o 18 hodinách

makačky si už můžou odpoustit, je to poslední dobou součást kdejakého interview a je to směšné. Všichni víme, že před dvaceti lety byla zlatá devadesátá...

0 0
možnosti
JL

YAN-YAN

22. 3. 2012 8:15
Re: Mají dobré věci, ale to klišé o 18 hodinách

Co jsi dělal ty, že jsi tak znalý?

0 0
možnosti
Ř

řezbář

21. 3. 2012 21:32
Chlapče

stejně si myslím, že se ti po dobytku stýská. Když jednáš s lidmi....

0 0
možnosti
HK

hha

21. 3. 2012 22:22
Re: Chlapče

Prooosímtě nebuď tak kyselej;-(

0 0
možnosti