Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Zootechnik se stal ze dne na den pekařem. A peče už přes dvacet let

Letos to bude 21 let, co přestal Daniel Fonhauser z Dobřan na jižním Plzeňsku pečovat o zvířata a stal se pekařem. Když rodinný podnik začínal, pracovali všichni až 18 hodin denně. Teď už má Dobřanské pekařství několik prodejen a i díky osvědčeným recepturám překonalo nedávnou krizi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Xaver02

Mají dobré věci, ale to klišé o 18 hodinách

makačky si už můžou odpoustit, je to poslední dobou součást kdejakého interview a je to směšné. Všichni víme, že před dvaceti lety byla zlatá devadesátá...

0/0
22.3.2012 8:09

YAN-YAN

Re: Mají dobré věci, ale to klišé o 18 hodinách

Co jsi dělal ty, že jsi tak znalý?

0/0
22.3.2012 8:15

řezbář

Chlapče

stejně si myslím, že se ti po dobytku stýská. Když jednáš s lidmi....

0/0
21.3.2012 21:32

hha

Re: Chlapče

Prooosímtě nebuď tak kyselej;-(

0/0
21.3.2012 22:22







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.